O svetu SodaStream

V podjetju SodaStream verjamemo, da naše delo presega izdelek in da morajo imeti korporacije pomembno vlogo pri ustvarjanju pozitivnih sprememb po svetu. Naša misija je revolucionarno spremeniti industrijo pijač.

Naše sanje so, da bi ljudem pomagali piti več vode in živeti bolj zdravo, obenem pa zaščitili okolje pred škodljivimi učinki plastike za enkratno uporabo.

Kot blagovna znamka št. 1 na svetu za gazirano vodo imamo edinstveno priložnost, da naredimo resnično spremembo. Naša vizija je, da bodo naši potrošniki po vsem svetu obrnili hrbet plastičnim plastenkam za enkratno uporabo, se več hidrirali ter živeli bolj zdravo in polno življenje.

VIZIJA:

Enotna svetovna skupnost, ki praznuje drzni dosežek čistejšega in bolj zdravega planeta. Omogoča ga vsak od nas s preprostim, zabavnim in odgovornim uživanjem.

POSLANSTVO:

Misija: izvesti revolucijo industrije pijač, tako da ljudem omogočimo preproste, ustvarjalne in zabavne načine za pripravo in uživanje v boljših mehurčkastih pijačah.

sPOZNAJ NAŠO PONUDBO

ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE

Vsako leto milijonom družin po vsem svetu zagotovimo 1,5 milijarde litrov domače peneče vode. Z našimi sistemi za domače gaziranje postane pitje navadne vode zabavno in vznemirljivo, kar dokazano vodi k 63-odstotnemu povečanju stopnje hidracije potrošnikov.

Vedno si prizadevamo, da bi vam ponudili najokusnejše in najbolj vznemirljive možnosti hidracije, zato nenehno eksperimentiramo in v svojo ponudbo okusov dodajamo zabavne in priljubljene možnosti. Želimo tudi, da so naši okusi boljši za vas, zato smo poskrbeli, da vsebujejo 50 % manj sladkorja kot v trgovini kupljene alternative, hkrati pa ohranjajo 100 % okusnosti.

Uporabniki storitve SodaStreamers poročajo, da so motivirani, da pijejo več, preprosto zato, ker imajo zaradi naše gazirane vode in okusov občutek, da uživajo v bolj zdravem razvajanju.

Varstvo okolja

Danes vodimo revolucijo proti plastičnim plastenkam za enkratno uporabo, saj ljudem ponujamo boljšo alternativo pijačam, kupljenim v trgovini, ki je boljša za vas in za planet. Pri tem upoštevamo najvišje mednarodne proizvodne standarde in uporabljamo okolju prijazne materiale.

Naše običajne plastenke iz PET brez BPA in Tritana, primerne za pomivanje v pomivalnem stroju, je mogoče ponovno uporabljati 4 leta, vsaka pa pomaga odstraniti 1 282 plastičnih plastenk za enkratno uporabo iz svetovnih oceanov, gozdov in odlagališč. Naše karafe za gaziranje Crystal so 100-odstotno steklene in jim ne poteče rok uporabe, kar še dodatno podpira sporočilo o ponovni uporabi.

Z uporabo SodaStreama doma naši potrošniki prispevajo k zmanjšanju ogljičnega odtisa, ki je posledica zapletene logistike povezane s proizvodnjo in dostavo gaziranih pijač, kupljenih v trgovini. Spoznajte razliko, ki jo ustvarjajo potrošniki SodaStream.

Inovacije

Inovativne rešitve smo na trg pijač začeli uvajati leta 1903 s sistemom, ki je potrošnikom omogočal karbonizacijo vode v udobju njihovega doma.

V preteklem stoletju smo še naprej rasli in inovirali s portfeljem intelektualne lastnine, ki vključuje 65 patentov in 198 registracij blagovnih znamk po vsem svetu. Podjetje SodaStream je prejelo na desetine mednarodnih nagrad za svoje trženje, oblikovanje in tehnološko odličnost.

Danes so sistemi za domače gaziranje SodaStream na voljo v 46 državah in so naprodaj v približno 90.000 trgovinah na 6 celinah.

Imamo več kot stoletno zgodovino ustvarjanja boljšega seltzerja. Vemo, da hrepenite po mehurčkih, in razumemo, da lahko boljše gazirane pijače preprosto uživate brez plastičnih steklenic za enkratno uporabo.

Vse vabimo, da se pridružijo naši revoluciji gaziranih pijač, saj lahko skupaj dosežemo spremembe!